Vilkår for medlemskap i supporterklubben

Generelt

Medlemskapet Norges Fotballforbundets supporterklubb er knyttet til en fysisk person. Medlemskapet kan ikke overdras til andre.

Innmelding i supporterklubben gjøres på supporterklubbens webside. Norges Fotballforbundet (NFF) forbeholder seg retten til å nekte medlemskap dersom det kan antas at personen kan motsette seg formålet med supporterklubben eller på annen måte forringe foreningens interesser.

Medlemskap

Det er for tiden to medlemsnivåer i supporterklubben. Gullmedlemskap som er forbeholdt de som har betalt årsavgiften, og sølvmedlemskap som er gratis. NFF forbeholder seg retten til å utvide eller redusere antall medlemsnivåer.

Som gullmedlem kan du samle poeng på borte- og hjemmekamper. Poengene vil gi prioritet på kjøp av billetter til bortekamper og til mesterskap.

Gullmedlemskapet gjelder for 12 måneder av gangen. Hvis medlemskapet ikke fornyes innen tre måneder etter utløpsdato, vil opptjente poeng bortfalle.

Vilkår knyttet til billettkjøp

Det er ikke tillatt å videreselge billetter oppnådd gjennom medlemskap i supporterklubben.

For mer informasjon om hvordan supporterklubben forholder seg til behandlingen av personopplysninger, se her: fotball.no

NFF er pålagt å overholde FIFA og UEFAs regler om billettsalg til internasjonale kamper. Det kan for eksempel kan innebære tilgang til et begrenset antall billetter, eller at enkelte billetter kun kan selges til norske statsborgere.

Forbehold

NFF forbeholder seg retten til å gjøre endringer i medlemsbetingelsene. Medlemmene vil bli informert om eventuelle endringer. NFF forbeholder seg retten til å stanse medlemskapet hvis det er mistanke om misbruk.

Som medlem har du rett til å korrigere informasjonen vi har om deg. Det gjøres på Min Side på supporterklubbens nettside.

På Min Side administreres hvilke samtykker til kommunikasjon som medlemmet tillater.

Hvis det ikke er gitt samtykke til å motta nyhetsbrev fra supportklubben vil ikke medlemmene ikke motta viktig informasjon om kamper, billetter og lignende.

Medlemmet kan når som helt stanse medlemskapet ved å sende epost til kundeservice på denne adressen: fotball@kunde-service.no

Stansede medlemskap refunderes ikke.

Ved stansede medlemskap vil eventuelle poeng bortfalle.