Personvernerklæring for supporterklubben og supporterbutikken

Sitat ikon

Vi i Norges Fotballforbund ønsker å ta vare på supporterne rundt våre landslag. Supportere som følger oss i motgang og i medgang, solskinn og regn. Derfor lanserer vi supporterklubben hvor du blir belønnet for å være en lojal supporter.

Norges Fotballforbund

Generelt

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Norges Fotballforbund samler inn og bruker personopplysninger på følgende nettsider: www.fotball.no/supporterklubben og www.drakt.fotball.no.

Norges Fotballforbund, ved generalsekretæren, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Informasjonskapslene er nødvendige for at du skal kunne registrere deg som medlem og for å gjennomføre et kjøp.

Ønsker du ikke å tillate bruk av informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren eller på enheten din for å unngå dette. Vær oppmerksom på at om du velger å utelukke cookies, vil flere av funksjonene på nettsidene ikke fungere. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene dersom dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for nettsidene. Ved å bruke nettsidene samtykker du til bruk av informasjonskapsler.

Vi lagrer en permanent informasjonskapsel med det formål å gjenkjenne deg når du kommer tilbake. Den permanente informasjonskapselen slettes når du logger deg ut av kontoen din.

Tredjepartsleverandører, inkludert Google og Facebook, bruker informasjonskapsler på nettsidene for å vise annonser som baserer seg på din besøkshistorikk på vår og andre nettsteder.

Vi benytter informasjonskapsler og e-post adresser for å målrette vår markedsføring i kanaler som Facebook, Google AdWords og Google Analytics.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Behandling av personopplysninger

Webredaktøren har det daglige ansvaret for behandlinger av personopplysninger på www.fotball.no/supporterklubben og www.drakt-fotball.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å melde seg inn i supporterklubben.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Artisti AS er Norges Fotballforbunds databehandler, og er vår leverandør for utvikling, drift og vedlikehold av nettstedene. I tillegg håndterer de alle bestillinger på produkter i supporterbutikken.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedene, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Norges Fotballforbund og Artisti AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Norges Fotballforbund og Artisti AS regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

For å kunne levere bestilte tjenester og produkter innhenter vi nødvendig informasjon. Vi oppbevarer all informasjon som registreres ved kjøp eller innmelding i supporterklubben. Det inkluderer: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, samtykker, kamper, interesser og kjøpshistorikk

Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg og kontakte deg i forbindelse med bestillingen.

Vi er pålagt å lagre kjøpshistorikk i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og garanti-/returhåndtering. Denne informasjonen kan ikke slettes.

Vi oppbevarer ikke kortnummer utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

For å kunne dokumentere bestillingene oppbevarer vi ip-adressen benyttet i forbindelse med bestillingen.

Våre nettsteder starter automatisk en sikker sesjon (SSL-kryptering). Det betyr at all informasjon er kryptert og sikker, og at ingen andre kan få tilgang til din betalingsinformasjon.

Til de som har gitt oss sitt samtykke sender vi nyhetsbrev og SMS med informasjon og tilbud. Samtykker og annen registrert informasjon kan enkelt endres ved å benytte lenke nederst på nyhetsbrevet eller å logge inn på Min Side.