Om landslagets supporterklubb

Bakgrunn

Vi i Norges Fotballforbund ønsker å ta vare på supporterne rundt våre landslag. Supportere som følger oss i motgang og i medgang, solskinn og regn. Derfor lanserer vi supporterklubben hvor du blir belønnet for å være en lojal supporter. Vi starter i det små, men har ambisjoner om å fylle supportklubben med mer relevant innhold etter hvert.

 

To medlemsnivåer

Vi starter opp med to typer medlemsnivåer. Det ene er gratis og det andre koster kr 200,- i året.

Dette er medlemskapene og innholdet i dem:

Sølvmedlemskap

Gullmedlemskap

-       GRATIS

-       Forhåndssalg på hjemmekampene

-       Nyhetsbrev

-       Konkurranser og tilbud

-       Verdikupong kr 50,- ved innmelding

-       Kr 200,- pr år.

-       Forhåndssalg på hjemmekampene

-       Nyhetsbrev

-       Konkurranser og tilbud

-       Verdikupong kr 100,- ved innmelding

-       20% rabatt på alle varer i Supporterbutikken

-       Prioritert på salg av billetter til bortekamper og mesterskap

 

Forhåndssalg på hjemmekampene

Både gull- og sølvmedlemmer vi få muligheten til å kjøpe billetter til herrelandslaget hjemmekamper før de legges ut for offentlig salg. Det vil skje ved at supporterklubben sender ut e-post med en personlig lenke til bestillingsside. Forhåndssalget vil skje ca. en uke før det offentlige salget starter.

Nyhetsbrev

Vi vil holde deg informert om det som skjer rundt våre landslag. Du kan selv velge hvilket landslag du vil ha informasjon om. Det gjøres ved å krysse av for interesse på Min Side eller i skjema ved innmelding. Antall nyhetsbrev vil være avhengig av behov, men vi regner med ca 1 nyhetsbrev i måneden.

Konkurranser og tilbud

Sammen med våre samarbeidspartnere vil vi, eksklusivt for våre medlemmer, gjennomføre konkurranser med flotte premier. Du vil også få muligheten til å motta eksklusive tilbud. Din kontaktinformasjon vil ikke bli delt med samarbeidspartnerne. Tilbudene vil komme direkte fra supporterklubben.

Verdikupong

Alle nye medlemmer i supporterklubben får en rabattkupong i supporterbutikken. Rabattkoden legges inn ved betaling i kassen og gir en rabatt på handlekurven. Rabattkoden kan benyttes en gang. Sølvmedlemmer får en rabattkode på kr 50,- Mens gullmedlemmene får en rabattkode på kr 100,-

 Rabatt i supporterbutikken

Gullmedlemmer får 20% rabatt på alle varer i supporterbutikken. Det er viktig at man logger seg inn via nettsiden til supporterklubben eller direkte i supporterbutikken for å få rabatten. Rabatten kan ikke brukes sammen med andre tilbud.  

Prioritert på salg av bortekamp- og mesterskapsbilletter

Gullmedlemmer har muligheten til å samle poeng for kampene de ser. Det er de som har flest poeng som vil få prioritet på salget av billetter til bortekamper og mesterskap. Supporterklubben vil sende e-post med personlig lenke til gullmedlemmene med flest poeng.  Antallet billetter som er tilgjengelig varierer fra kamp til kamp.

Poengene er gyldig i 5 år. Poeng eldre enn 5 år slettes.

Hjemmekamp gir 100 poeng. Bortekamp gir 200 poeng.

Det er kun en billett pr kamp, pr medlem som gir poeng.

Enten du har kjøpt billetten selv, eller andre kjøpt billett til deg, kan du registrere billetten. Logg inn på Min Side for å registrere billetten og få godskrevet poengene. Billetten må registreres innen 2 måneder etter kampen ble spilt.

På Min Side kan du se antall poeng du har, og hvilke kamper som er registrert på deg.