Om landslagets supporterklubb

Sitat ikon

Vi i Norges Fotballforbund ønsker å ta vare på supporterne rundt våre landslag. Supportere som følger oss i motgang og i medgang, solskinn og regn. Derfor lanserer vi supporterklubben hvor du blir belønnet for å være en lojal supporter.

Norges Fotballforbund

Bakgrunn

Vi i Norges Fotballforbund ønsker å ta vare på supporterne rundt våre landslag. Supportere som følger oss i motgang og i medgang, solskinn og regn. Derfor lanserer vi supporterklubben hvor du blir belønnet for å være en lojal supporter. Vi starter i det små, men har ambisjoner om å fylle supportklubben med mer relevant innhold etter hvert.

To medlemsnivåer; gull og sølv

Supporterklubben har to typer medlemskap. Sølvmedlemskap er gratis, mens Gullmedlemskapkoster kr.200,- i året. Nedenfor ser du hva medlemskapene inkluderer.
Gullmedlem

kr 200 /år
Medlemskap KR 200
Hjemmekamper Forhåndssalg
Bortekamper og mesterskap Forhåndssalg

Sølvmedlem

kr 0 /år
Medlemskap GRATIS
Hjemmekamper Forhåndssalg
Bortekamper og mesterskap -
Forhåndssalg på hjemmekampene

Både gull- og sølvmedlemmer vi få muligheten til å kjøpe billetter til herrelandslaget hjemmekamper før de legges ut for offentlig salg. Det vil skje ved at supporterklubben sender ut e-post med en personlig lenke til bestillingsside. Forhåndssalget vil skje ca. en uke før det offentlige salget starter.

Prioritert på salg av bortekamp- og mesterskapsbilletter

Gullmedlemmer har muligheten til å samle poeng for kampene de ser. Det er de som har flest poeng som vil få prioritet på salget av billetter til bortekamper og mesterskap. Supporterklubben vil sende e-post med personlig lenke til gullmedlemmene med flest poeng. Antallet billetter som er tilgjengelig varierer fra kamp til kamp.